کاربرد هوش مصنوعی در تشخیص اشیا ممنوعه زیر دستگاه x-ray
کاربرد هوش مصنوعی در تشخیص اشیا ممنوعه زیر دستگاه x-ray ، در این پست از مطلب دی ال تحقیقی تحت عنوان کاربرد هوش مصنوعی در تشخیص اشیا ممنوعه زیر دستگاه x-ray برای دانلود قرار داده ایم.در ادامه توضیحات مختصری در مورد این تحقیق و لینک دانلود این پروژه تحقیقاتی آورده شده است.
کاربرد هوش مصنوعی در تشخیص اشیا ممنوعه زیر دستگاه x-ray
فهرست مطالبی که در این تحقیق پوشش داده ایم در زیر آمده است.
فهرست تحقیق کاربرد هوش مصنوعی در تشخیص اشیا ممنوعه زیر دستگاه x-ray
- مقدمه
- اشعه X
- کاربردهای اشعه X
- هوش مصنوعی
- یادگیری ماشین
- پردازش تصویر
- کاربرد هوش مصنوعی در تشخیص اشیا ممنوعه در دستگاه x-ray
- نتیجه گیری
- منابع
مقدمه
گسترش روز افزون فناوری در بسیاری از زمینه ها به کمک بشریت آمده است. در این بین قابلیت ترکیب فناوری های مختلف نتایج بسیار خوبی به همراه داشته است.محققان تلاش کردند که با ترکیب برخی از فناوری ها مشکلات و چالش های موجود در دنیای امروز را کنترل کنند و راه حلهای مناسبی را برای رفع این مشکلات ارائه دهند. در این بین چالش های امنیتی همواره جایگاه خاصی دارند. یکی از فناوری های که به کمک رفع این چالش آمده است، فناوری اشعه است.
خروجی این فناوری و دستگاه های مرتبط تصاویر سیاه سفید به خصوصی است که با تحلیل آن میتوان موارد خطرناک را تشخیص داد. بر اساس موارد گفته شده در این تحقیق سعی میشود توضیحاتی در مورد اشعه X و کاربردهای آن ارائه گردد، سپس زمینههایی از هوش مصنوعی که میتواند با استفاده از اشعه X نتایج مطلوبی به همراه داشته باشد، توضیح داده میشود و در نهایت در مورد نحوه ی کاربرد هوش مصنوعی در وسایل اشعه X جهت تشخیص اشیا ممنوعه توضیحاتی ارائه می گردد.
همچنین بخوانید: تشخیص تومور مغزی با FMRI (مقاله مروری)
اشعه X
کشف اشعه X را میتوان اوج و حد نهایی تلاش هایی دانست که از اوایل سال 1821 میلادی شروع شد. Rontgen کار خود را روی اشعه X در تابستان سال 1894، هنگامی که در حال مطالعه و تکرار کارهای Lenard’s (در مورد پرتوهای کاتدی و قانون مربع معکوس) به همراه آشنایی با این تجهیزات بود شروع کرد. در نهایت پس از چندین آزمایش، رونتگن در 8 نوامبر 1895 اشعه ایکس را کشف کرد. به علت ناشناخته بودن هويت آن درآن زمان اشعه X نامگذاري گرديد. اين اشعه بر خلاف نور معمولي نامرئي بود، ولي مانند نور در خط مستقيم حركت مي كرد و بر فيلم عكاسي اثر مي گذاشت.از طرف ديگر، قدرت نفوذ آن خيلي بيشتر از نور معمولي بود و به راحتي مي توانست از بدن انسان، چوب و قطعات كاملا ضخيم فلزي عبور كند…
هوش مصنوعی
هوش مصنوعی علمی است که به کمک آن می توان بسیاری از کارهایی که قبلا به صورت دستی صورت می گرفت را به صورت خودکار انجام داد. نمونه ای از این کار که با زمینه پژوهش اشیا در تصاویر مرتبط است، پردازش تصویر و بینایی ماشین است. شاخههایی از هوش مصنوعی که در این تحقیق مورد استفاده قرار میگیرند، عبارتند از:
- یادگیری ماشین
- پردازش تصویر و بینایی ماشین
یادگیری ماشین
بهینه سازی کارایی بر اساس نمونه داده و تجارب گذشته، شرحی در مورد یادگیری ماشین به زبان آلپایدین ارائه می دهد. این بیان یک تعریف ساده از یادگیری ماشین ارائه می دهد. در یادگیری ماشین داده ها نقش غیرقابل انکاری را بازی می کند. الگوریتم های یادگیری ماشین برای کشف الگو، دانش و خصوصیات داده ها به کار می روند. کیفیت و محتوای داده ها می تواند روی کارایی الگوریتم های یادگیری ماشین اثرگذار باشد. یادگیری ماشین دارای شاخه ها و زمینه های متفاوتی است.
یکی از زمینههای مهم در یادگیری ماشین طبقه بندی یا دسته بندی است. ساختارهای طبقه بندی دانش منابع بسیاری مهمی از ساختار دادهها در اختیارمان قرار می دهند. طبقه بندی به عنوان یک فرآیند اختصاص هر یک از داده های جدید به یکی از کلاس های از پیش تعیین شده تعریف می گردد. در این حالت یک مدل طبقه بندی بر اساس داده های جمع آوری شده به یکی از کلاس ها اختصاص داده می شود. الگوریتم های طبقه بندی متنوعی در یادگیری ماشین وجود دارند که از آنها می توان به ماشین بردار پشتیبان، درخت تصمیم، شبکه های عصبی و غیره اشاره کرد…
همچنین بخوانید: بررسی راهکارهای مقابله با حمله DoS بر اساس ابزارهای یادگیری ماشین
پردازش تصویر
پردازش تصاویر، امروزه بیشتر به موضوع پردازش تصویر دیجیتال گفته می شود که شاخه ای از دانش رایانه است که با پردازش سیگنال دیجیتال که نماینده تصاویر برداشته شده با دوربین دیجیتال یا پویش شده توسط پویشگر هستند سر و کار دارد…
کاربرد هوش مصنوعی در تشخیص اشیا ممنوعه در دستگاه x-ray
در سال های اخیر، تمرکز امنیتی برای حمل و نقل هوایی غیرنظامی از ربایش هواپیماها در دهه 1980 میلادی به سمت خرابکاری های عمدی تغییر کرده است. تصویربرداری با اشعه ایکس یک ابزار اصلی در بازرسی چمدان ها در گیتهای بازرسی است. تکنیکهای مختلف و حساسی در تعیین فرم و چگالی وسایل داخل چمدان و همچنین سایر پارامترهای وابسته به مواد به وجود آمده است…


همچنین بخوانید: کاربرد داده کاوی در تشخیص بیماری پارکینسون
توجه:
کارشناسان وب سایت MATLABDL قادر به انجام پروژه های تحقیقاتی در زمینه های مشابه نیز می باشند.
قیمت پروژه تحقیقاتی : 39000 تومان
توضیحات : این فایل به صورت تحقیق می باشد و در قالب ورد و pdf در اختیار شما قرار داده می شود.
کد پروژه: 20201108
تعداد صفحات : 16 صفحه
منبع : مطلب دی ال
(این تحقیق به صورت اختصاصی توسط محققان مطلب دی ال تهیه شده است )

دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.